Voordelen

Ik Ben Een Inkoper.

Inzichtelijk
Wanneer, hoe en door wie zijn ze afgevoerd? Alle gegevens zijn altijd en overal inzichtelijk en direct opvraagbaar.

Duidelijk
De kosten die de gehele afvoer en verwerking van afvalstoffen met zich meebrengen zijn altijd overzichtelijk en uitgesplitst in verwerkingskosten, transportkosten en huurkosten. Dit maakt het budgetteren of het vergelijken van alternatieve aanbiedingen een stuk eenvoudiger.

Onafhankelijk
DigiWaste is een onafhankelijk systeem, waarmee u zelf uw verantwoordelijkheid neemt. U bent, voor het opvragen van gegevens, niet afhankelijk van derden want u heeft uw eigen boekhouding.

Webbased
DigiWaste is een web-based applicatie en draait op een goed beveiligde externe server. Geen belasting van het eigen netwerk en belangrijker: de gegevens zijn via internet plaats en tijd onafhankelijk benaderbaar.

Efficiënt
Geen oneindig gezoek naar de juiste gegevens betekent meer tijd voor uw personeel om aan andere zaken te besteden.

Management info
Met DigiWaste kunt u kosten en opbrengsten van afvalstromen vergelijken per periode, locatie en project. De kosten kunnen worden toebedeeld aan bijvoorbeeld een project, een fabriek, een calamiteit of een andere kostenplaats. Middels statistieken kunnen hiervan per item de kosten worden gemonitord. Een handige management-tool!

Back-up 
Gegevens gaan nooit verloren dankzij een externe back-up. Ze zijn dus altijd reproduceerbaar.

Ik Ben Een Milieucoördinator.

Eigen verantwoordelijkheid
U bent niet meer afhankelijk van een externe dienstverlener voor de juiste papieren of overzichten. U kunt deze altijd zelf inzien en selecteren van uw eigen afvalstoffenboekhouding.

Compliance/Wetgeving-proof
Uw bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van afvalstoffen administratie. 

Gebruiksvriendelijk
DigiWaste maakt uw afvalstoffen administratie op een zeer gebruiksvriendelijke manier inzichtelijk. Afvalstromen kunnen eenvoudig ingepland worden en overzichten worden met één druk op de knop gegenereerd.

Statistieken en Milieu Jaarverslag
Hoeveel afgevoerde afvalstoffen kunnen gebruikt worden voor een projectadministratie of interne rapportages? Wat kunnen we in ons Milieu Jaarverslag vermelden? En wat kunnen we aan onze handhaver overleggen? Het zijn slechts drie van de vele vragen die u eenvoudig kunt beantwoorden met hulp van de statistieken die u uit het systeem kunt halen. Met de button “MJV” genereert u in twee muisklikken de rapportage in het juiste format zoals u dient te rapporteren aan het E-MJV.

Verankering intern kwaliteits– en zorgsysteem (ISO-14000)
Vergunningen van bedrijven met wie u werkt dienen te worden gescreend en als verplicht veld ingevoerd te worden in DigiWaste. Zo overtuigd u zichzelf van het feit dat u alleen zaken doet met bedrijven die beschikken over de vereiste vergunningen. 

Gemak
DigiWaste is geen statisch programma. U kunt er ook mee plannen. Opdrachten voor het vervoer van afvalstoffen worden direct per mail verstuurd naar de inzamelaar/transporteur. Deze kan ook de benodigde documenten zelf uitprinten. Altijd op weg met de juiste papieren!

Maatwerk
Indien u bedrijfs-specifieke wensen heeft om het gebruik van DigiWaste voor u nog efficiënter te maken, dan kunnen wij u een stuk maatwerk leveren. Indien het maatwerk een aanvulling is voor DigiWaste dan zijn wij ook t.a.t. bereid met u mee te investeren in de aanpassing.

Veilig En Gemakkelijk Uw Afvalgegevens Bijhouden Of Bij Laten Houden. Dat Is DigiWaste In Een Notendop.

Met de ingevoerde gegevens kunt u met één druk op de knop overzichten opvragen per periode, per afvalstroom of per kostprijs. In één oogopslag ziet u wat er in een bepaalde periode is afgevoerd. Maar er is meer. Zo kunt u bijvoorbeeld ook perioden met elkaar vergelijken. DigiWaste is daarmee gelijk een belangrijke management-tool, die u helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Met DigiWaste bespaart u kostbare tijd!